KASVIVÄRJÄYS

Kasvivärit ovat hiusten pelastus. Kasvivärit vahvistavat, auttavat hiusta kasvamaan ja ne antavat upean kiillon hiuksille, joka kestää pesusta toiseen. Kasviväri tarttuu hiuksen pintaan silottaen ja vahvistaen sitä.

Värin lopputulokseen vaikuttaa hiuksen pohjaväri sekä asiakkaan oma ph, näin ollen jokaiselle tulee oma uniikki väritulos. Kasviväreillä saadaan hiuksiin värejä kullanvaaleista upeisiin suklaanruskeisiin tai esimerkiksi hehkuviin hennanpunaisiin. Väreillä ei voi saada aikaan radikaaleja muutoksia, kuten kerralla vaaleasta mustaa, eikä kasviväreillä voi myöskään vaalentaa hiusta.

Kasvivärit ovat kestovärejä, eivätkä siis lähde hiuksista pois kuin kasvattamalla. Kasvivärjättyä hiusta ei suositella myöskään vaalentamaan synteettisesti. Vaihtelunhaluiselle kasvivärit eivät siis välttämättä ole paras vaihtoehto.

Kasvivärit perustuvat intialaisiin kasveihin Lawsonia inermis eli Henna, Indigofera tinctoria eli Indigo, Cassia obovata eli Cassia sekä Emblica Officinalis eli Amla. Näihin voidaan lisätä vielä muita yrttejä ja kasveja tehostamaan haluttua lopputulosta.