TUOTTEET

Alta löydät tietoa liikkeessä käyttämistäni kasviväreistä ja muista käyttämistäni tuotteista ja sekä myyntivalikoimaan kuuluvista tuotemerkeistä.

Voimme tehdä myös asiakkaan toiveesta lisätilauksia tuotteista, joten kysy rohkeasti lisää.

Kasvivärit eivät kuulu jälleenmyynnissä oleviin tuotteisiin.


CULTIVATORS KASVIVÄRIT

Cultivators:in kasvivärit ovat 100% luomusertifioituja ja täysin kasvipohjaisia. Väreillä saadaan aikaan hiuksille luonnollinen ja vivahteikas väri, jossa on upea kiilto. Cultivators:in värit sisältävät myös aloe veraa, joka hoitaa hiuksia ja jättää ne ihanan pehmeiksi ja paksun tuntuisiksi.EKOPHARMAN KASVIVÄRIT

Ekopharman tuotteet ovat yhdistelmä suomalaisia yrttejä yhdistettynä yksittäisiin intialaisiin värikasveihin. Ekopharman kasviväri-sarja on kotimaista työtä ja ne ovat täysin kasviperäisiä.

Tuotteet eivät sisällä synteettisiä väri- tai lisäaineita, hajusteita tai säilöntäaineita. Ekopharman kasvivärit hoitavat hiuksia, sekä antavat niille upean kiillon ja luonnollisen lopputuloksen.


LESS IS MORE TUOTESARJA

Less is more on Itävaltalainen tuote, jonka on kehittänyt yhteistyössä kemian tohtori ja aromaterapeutti Doris Brandhuber sekä hiusmuotoilija Hannes Trummer.

Sarjan tuotteet ovat kampaamokäyttöön suunniteltuja tuotteita täynnä korkealaatuisia luonnollisia raaka-aineita. Tuotteissa on myös aromaterapeuttinen vaikutus hoitavuuden lisäksi. Kaikki Less is More:n tuotteet ovat vegaanisia.

Valikoimastamme löydät kattavasti Less is More:n tuotteita.


FRANTSILA TUOTTEET

Frantsila on suomalainen perheyrityksenä toimiva luomuviljelyn edelläkävijä. Tila on ollut perheen omistuksessa jo yli 300 vuoden ajan ja luomuviljelyssäkin mukana jo yli neljä vuosikymmentä.

Tuotteiden valmistuksessa yhdistetään kansanlääkinnän perinteitä ajanmukaisiin tutkimuksiin sekä tietysti vuosikymmenten työn tuomaan kokemukseen. Tuotteita ei testata eläimillä ja ne täyttävät sertifioidun luonnonkosmetiikan vaatimukset.

Valikoimastamme löydät meiltä Frantsilan tuotteista mm. shampoot ja hoitoaineet, hammastahnat ja turpeen.